Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

10 najboljih komplimenata za žene

Što se tiče udvaranja ženama, kako biste bili u mogućnosti da osvojite onu koja vam je zapala za oko, znati šta žene žele da čuju može vam biti i više nego korisno. Muškarci često smatraju da su žene „komplikovane“, te ne znaju uvek kako da pristupe. Međutim, to je više od pukog izgovaranja onoga što ona želi da čuje, već morate zaista to i misliti, jer žene vrlo brzo umeju da „nanjuše“ neiskrenost. Ali, koje komplimente žene vole? Iskreno, zavisi. Zaista morate malo bolje upoznati ženu, pre nego što počnete da joj laskate. Međutim, na vašu sreću, postoji mnogo stvari koje većina žena kolektivno voli i želi da čuje, a koje možete prilagoditi konkretnoj dami koju želite da osvojite. Šta žene žele da čuju i kakav kompliment žele da prime? Mi imamo odgovor! Sledi 10 najboljih komplimenata za žene.

najbolji komplimenti za zenu

Najbolji komplimenti za ženu

Još jednom, svaka žena je individua za sebe, a samim time i drugačija od drugih. Stoga, trebalo bi da se usredsredite na to da je prvo upoznate, kako biste mogli da prilagodite komplimente koji žene vole da čuju prema njenoj ličnoj jedinstvenosti, kako bi to bilo iskreno. Međutim, ukoliko vam ovo nije jača strana, te vam je potrebno malo pomoći da saznate šta generalno žene žele da čuju, sledi 10 najboljih komplimenata koje možete uputiti ženi čije srce želite da osvojite.

Da je inteligentna

Gotovo nikada ne možete pogrešiti kada ženi kažete da je pametna, odnosno na bilo koji način pohvalite njenu inteligenciju. Samo treba da odaberete pravo vreme za to, kako biste se pobrinul da to zaista zvuči iskreno. Takođe vam može pomoću ukoliko se precizno izjasnite po pitanju tog zbog čega smatrate da je pametna i na koji način. Ukoliko date na važnosti ženinoj inteligenciji, biće srećnija nego što možete da zamislite, jer je ovo jedna od stvari koje žene žele da čuju.

Da se divite njenom uspehu i ambiciji

Očigledno je da žena pre svega zapravo mora imati određene ambicije ili dostignuća iza sebe, kako bi ovaj kompliment zaista bio iskren. Ukoliko to nije realna situacija, pitaće se šta ste uopšte mislili pod time i verovatno prozreti da to radite samo kako biste je zaveli neosnovanim komplimentima. Ali, generalno, ovo je nešto što svaka ambiciozna žena voli da čuje. Uspešne žene često imaju osećaj da niko osim njih ne primećuje koliko se trude, kao i da se njihov uložen napor i uspeh ne ceni koliko bi trebalo. Težina mnogih poslova nije uvek očigledna za ljude koji to posmatraju spolja, te je ovo kompliment za žene koji će učiniti da se ona oseća izuzetno cenjenom , ako joj skrenete pažnju na to koliko se divite njenom trudu i uspesima.

Da vam se dopada njen pogled na svet

Ovo je jedan od najboljih komplimenata za žene, vezan za samu srž osobe. To podrazumeva to ko je ona i kako gleda na život. Ovo je izuzetno značajno i stoga želite biti sigurni da to ozbiljno i mislite. Ovaj kompliment takođe može pokazati ženi koliko ste slični i koliko se uklapate u njen svet, po pitanju zajedničke životne perspektive.

Da vam je ona prioritet

Kada pokušavate da pokažete ženi koliko ste joj predani, recite joj da vam je ona prioritet. Nikada neću zaboraviti trenutak, kada mi je moj partner rekao: „Želim da mi ti budeš prioritet u životu.“ Bila je to najsmislenija stvar, jer je time pokazao koliko mu je stalo do mene, te iako su naši rasporedi bili zaista krcati i haotični, želeo je da se potrudi. Ovo je jedna od stvari koje žene žele da čuju i izuzetno je moćna. Samo, pripazite da to i mislite, jer ćete iza toga morati stati i svojim delima.

Da je jedinstvena

Sve žene žele da se osećaju posebno. Želimo da nas muškarci doživljavaju kao jedinstvene i drugačije od bilo koje druge devojke koju su ikada upoznali. Pa, recite nam to, a zatim i objasnite zašto. To je trik sa ovim komplimentom za žene – ovo ne možete jednostavno samo da kažete i mislite da je to dovoljno. Potrudite se da znamo zašto to mislite i to će ženi značiti više nego što možete da zamislite, jer žene vole da čuju da su u vašim očima posebne, jedinstvene i nezamenjive.

Da je lepa, ne samo fizički

U suštini, ukoliko želite da znate šta žene žele da čuju, treba da joj date do znanja da mislite da je lepa spolja, ali još više iznutra. Neka to bude više naklonjeno njenoj ličnosti i ponašanju, a manje njenom fizičkom izgledu. Veliki razlog za to je taj što ne možemo uvek da utičemo na to kako izgledamo i to što je lepota površna i u oku posmatrača, dok, međutim, i te kako možemo da kontrolišemo svoje postupke, a ukoliko udelite ženi kompliment da je lepa iznutra, to je može naterati da se prosto istopi.

Da vam je privlačna

Mnoge žene žele da čuju da su atraktivne i privlačne svom muškarcu, jer je to hrana za njihovo samopouzdanje i ego. Da, i žene imaju ego i želimo da se osećamo seksi, privlačno i samouvereno. Udelite ženi kompliment da je smatrate izuzetno atraktivnom i biće i više nego srećna.

Da želite njen savet

U potpunosti shvatamo da muškarci ne vole često da traže pomoć. Generalno, radije biste sami da se izborite sa svojim problemima. Međutim, da bi se žena osećala poželjno i da vam je potrebna, s vremena na vreme, zatražite njen savet. Možda ćete biti iznenađeni koliko će ona moći da pomogne, a ukoliko ženi date do znanja da cenite njeno mišljenje dovoljno da ga zatražite, to je najbolji kompliment koji joj možete udeliti. One su toga svesne, te upravo zbog toga žene vole to da čuju.

Da je podržavate

Jedno je reći ženi da je podržavate samo jer ona to želi da čuje, a drugo zapravo to i učiniti. Dakle, iako žene vole da čuju da podržavate njene snove i želje, potrebna vam je i akcija koja ide uz ovaj kompliment za žene. Ukoliko kažete da verujete u njene snove i želite da je podržite u njihovom ostvarivanju, obavezno to i učinite. Budite tu da je bodrite kada nije motivisana i pomognete joj da ih zaista i ostvari. to će joj biti najlepši kompliment.

Da ćete biti uz nju, bez obzira na sve

Žene žele posvećenost i sigurnost. Ukoliko se tako i osećate prema njoj, to može napraviti značajnu razliku u vašem odnosu. Osećaće se sigurnije, voljeno i shvatiće koliko želite da budete u njenom životu. Stoga, jedan od najboljih komplimenata za žene jeste obećanje da čete biti uz nju, bez obzira na sve.

Pa, šta žene žele da čuju? Odgovor je zapravo vrlo jednostavan - ono čemu se najviše divite kod njih, lično. Ukoliko tražite najbolje komplimente za žene, kako biste osvojili jednu posebnu, koja vam je zapala za oko, ne radi se samo o njenom fizičkom izgledu, već i o tome kako se osećate prema njoj na dubljem nivou i koje njene kvalitete zaista cenite. To je zapravo ono što žene najviše vole da čuju.