Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

5 znakova da ste upoznali pravu osobu u pogrešno vreme

Kažu da je „tajming sve“. I u pravu su. Živimo svoj život trudeći se da donosimo prave odluke u pravom trenutku. Ovo se može odnositi na priliku za posao ili unapređenje, kupovinu imovine, pa čak i na ljubav i romantične veze. Upoznavanje prave osobe u pogrešno vreme može nam promeniti čitav život, kada to ne funkcioniše onako kako mi želimo. Može još dugo da utiče na nas, isplivavajući na površinu kada se najmanje nadamo i sprečavajući nas da idemo dalje. Mnogi ljudi imaju predstavu o tome kako će izgledati njihov život kada budu spremni da se „skrase“, bilo da je to postizanje određenog nivoa uspeha u karijeri, određen broj godina ili drugih okolnosti. Ali, ne postoji pravo mesto, niti pravo vreme kada je ljubav u pitanju. Svi prate svoje srce na drugačijoj vremenskoj liniji i putanji, a kad god osetite istinsku povezanost i ljubav, to je najbolje je vreme za vas.

prava osoba u pogresno vreme

Ko je prava osoba za nas?

Međutim, da li će to potrajati, stvar je tajminga. Tada, često ostanemo zbunjeni i rastrzani između ideje o tome da li je ta osoba uopšte bila prava za nas ili je samo vreme kada smo je upoznali bilo pogrešno. Da bismo to razjasnili, u nastavku, sledi 5 znakova da ste upoznali pravu osobu u pogrešno vreme.

5 znakova da ste upoznali pravu osobu u pogrešno vreme

Kada upoznamo nekoga ko nam se čini idealnim, prirodno je da želimo uspostaviti konekciju i započeti neki odnos sa tom osobom. Ta osećanja mogu čak biti i uzvraćena i možemo, ushićeni, započeti intimnu vezu. Ali, ukoliko ste tu, naizgled pravu osobu upoznali u pogrešno vreme, za vas ili za nju, ta veza je osuđena na propast. Iako su svi ostali sastojci recepta za uspeh i pravu ljubav prisutni, poput privlačnosti, emocija, istih vrednosti i interesovanja, ukoliko je vreme pogrešno, ni jedna strana nema moć nad ovakvom situacijom i stvarnost mora biti prihvaćena, koliko god bolna bila. Međutim, kako znati da ste samo upoznali pravu osobu u pogrešno vreme, a da nije u pitanju pogrešan izbor partnera?

Hemija

Kako znati da ste pronašli pravu osobu u pogrešno vreme? Jedan od mogućih razloga - hemija. Ah, ta nematerijalna sila koja čini da se sam vazduh koji udišete varniči. Da, hemija jeste jedan od preduslova za uspešnu vezu i potencijalni znak da ste pronašli pravu osobu za sebe, ali imati hemiju sa nekime u velikoj meri se razlikuje od toga da li ste vas dvoje zaista kompatibilni za dugoročnu vezu u tom trenutku. U stvari, možete imati odličnu hemiju sa nekime ko nije za vas, iz više razloga. Ukoliko ste hipnotizovani strašću, možda ćete prevideti određene probleme - kao to da je ta osoba tek izašla iz ozbiljne veze ili će se uskoro preseliti. Ukoliko je to slučaj, to bi pod nekim drugim okolnostima možda bila prava osoba za vas ali ste je nažalost, upoznali u pogrešno vreme.

Sveže emotivne rane

Možda ste upoznali osobu koja je prava za vas, ali je neko od vas dvoje nedavno tek izašao iz duge veze. Ukoliko ste tek napustili vezu od koje se još uvek oporavljate, može biti užasno znati da ste upravo upoznali pravu osobu za vas, ali da ne možete biti sa njom, jer vam još uvek treba vremena da zaista prebolite gubitak veze i prethodnog partnera, da biste se okrenuli sledećem. Međutim, umesto da na ovo gledamo u negativnom svetlu, zapravo je zaista zrela odluka da ne menjamo partnere prebrzo i sebi ostavimo vreme za tugovanje. Da ste odlučili da uđete direktno u novu vezu, to bi se moglo loše završiti, jer zapravo niste u potpunosti nastavili dalje, čak i kada je u pitanju prava osoba. S druge strane, ako ste slobodni, možda će vam biti teško da znate da je prava osoba za vas u toj situaciji i da ste se upoznali u pogrešno vreme. Dakle, možda će boleti, ali moraćete da prihvatite činjenicu da ste upoznali pravu osobu u pogrešno vreme. Ali, nikada se ne zna šta sutra nosi.

Karijera u usponu

Ukoliko je neko više posvećen svojoj karijeri nego svojim vezama, onda to nikada neće uspeti. Možda ste upravo postigli veliko unapređenje ili dobii poslovnu priliku koju ste dugo čekali kako biste radili nešto što volite i nećete je propustiti ni zbog čega. Bićete više usredsređeni na to da iskoristite priliku nego da uđete u ozbiljnu vezu. S druge strane, možda osoba koju ste upoznali upravo pokreće sopstveni posao, koji zahteva mnogo vremena, fokusa, energije i truda. Dakle, ukoliko neko od vas trenutno ima veliku posvećenost i obavezu prema drugim načinima za napredovanje i ostvarivanje u životu, znak je da ste možda upoznali pravu osobu u pogrešno vreme, jer ljubav takođe zahteva truda i ulaganja.

Distanca

Možda ste konačnu upoznali pravu osobu za sebe, samo da biste shvatili da ona živi na drugom kraju zemlje, ili još gore, u drugoj zemlji. Veze na daljinu mogu da funkcionišu, ali zavise od toga koliko napora ste oboje spremni da ulažete u to. Ukoliko ste se tek upoznali ili ste u ranoj fazi veze, šanse da veze na daljinu uspeju su poprilično male. Takođe, ako žudite za veoma bliskom vezom, a ova osoba živi daleko, ona neće biti u mogućnosti da ispuni vaše potrebe ili standarde. Fizička udaljenost je jedan od znakova da ste upoznali pravu osobu u pogrešno vreme.

Različiti ciljevi

Dakle, mislite da ste pronašli onu pravu osobu sa kojom ćete provesti ostatak života, a onda shvatite da se vaši trenutni životni ciljevi ne poklapaju. Na primer, možda želite decu uskoro, a vaš partner nije speman za to još neko duže vreme. Možda smatrate da vam trenutne životne okolnosti pružaju idealnu priliku da proputujete svetom, dok je vaš partner zbog posla, drugih obaveza ili ličnog izbora vezan za svoj grad. Iako osećate kao da ste upoznali pravu osobu za vas, trenutno ne možete da zamislite da promenite svoje životne planove zbog nje. Ukoliko se vaši trenutni ciljevi i planovi za blisku budućnost ne poklapaju, šanse za uspeh te veze su minimalne i to je jedan od znakova da ste upoznali pravu osobu u pogrešno vreme.

Da li je zaista prava osoba, ako je u pogrešno vreme?

Veoma je bolno shvatiti da ste upoznali pravu osobu, ali u pogrešno vreme. Međutim, postoji i druga perspektiva sa koje možemo sagledati ovu nezahvalnu situaciju. Teško je to prihvatiti, ali upoznati pravu osobu u pogrešno vreme, možda znači da to na kraju dana zapravo i nije bila prava osoba za vas. Ukoliko upoznate pravu osobu u pogrešno vreme, velika je verovatnoća da je to zapravo možda bila pogrešna osoba. „Onaj pravi“ ili „ona prava“ ne samo da bi trebalo da ispuni kriterijume vaših želja i obrnuto, već ukoliko se dve osobe kreću u suprotnom smeru jedna od druge, ukoliko je jedna osoba spremnija za vezu ili obavezu od druge, šanse su da to u celosti nije bio pravi partner za vas. Prava ljubav pronađe način da sve funkcioniše, bez previše blokada, a vreme je jedan od sastojaka koji osigurava dugotrajnost, prosperitet i uspeh veze, kada je u pitanju prava osoba.