Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Kako zauvek izgubiti muškarca u 10 koraka

Koliko puta ste pomislili da su savremene veze nekvalitetne i unapred osuđene na propast? Sigurno barem nekoliko. Koliko puta ste želeli da imate dugoročnu vezu i muškarca koji će ostati? Da li ste se umorili od neuspelih pokušaja? Ali, šta ako se vaša želja za vezom i pravom ljubavi ne ispunjava zbog nekih vaših navika? Šta ako vam kažem da možda terate muškarce od sebe, jer neke stvari radite pogrešno? Ponekad, sasvim nesvesno možemo raditi stvari koje dovode do toga da zauvek izgubimo muškarca koji nam se dopada. Čak i ako se svojski trudite da veza uspe, postoje sitnice koje mogu da poremete odnose – trajno. Veze u 21. veku odnosi su zaista teške, to niko ne poriče. Odnosi postaju složeniji, jer izgleda da je i čitav svet sve komplikovaniji. Ali, šta da radimo kada nas naše sopstvene navike i obrasci ponašanja sabotiraju? Ukoliko želite znati kako zauvek izgubiti muškarca, u tome ćete lako uspeti u 10 koraka. Želite da ga zadržite? Onda su ovo stvari koje definitivno morate izbegavati.

kako izgubiti muskarca

Kako zauvek izgubiti muškarca?

Koliko puta ste samo pomislili da savršena veza ne postoji, jer se sve veze koje započnete posle izvesnog perioda naprasno raspadnu. Koliko puta ste poželeli jednostavno samo da nekoga volite i budete voljeni, a da ne bude sve toliko komplikovano? Da li vam se desilo da uživate sa novim tipom kojeg ste upoznale, pune nade i uzbuđenja, ali on odjednom potpuno nestane? Preostaje vam da se pitate šta je, dođavola, pošlo po zlu, prekomerno analizirajući svaku poslatu poruku i svaki razgovor, prelistavajući društvene mreže pokušavajući da utvrdite da li postoji još neka devojka u priči ili po običaju, krivite njega, žaleći se drugaricama. Ali, da li ste se ikada zapitali da li je problem možda u vama? Muškarci su prilično jednostavni, ali ih je lako uplašiti i oterati od sebe. Stoga, moramo biti oprezne. Šta je to što radite pogrešno i što možda otera svakog muškarca od vas?

10 stvari koje će oterati svakog muškarca?

Ne brinite – niste jedini ukoliko ste ikada, makar i nesvesno, ispali ona „luda“ devojka, koja je od sebe oterala muškarca koji je do tada bio zainteresovan. Teško je shvatiti šta radite pogrešno i da je uopšte problem u vama. Zabrinuti ste da možda radite stvari koje muškarce plaše? Ne želite da oterate od sebe i zauvek izgubite muškarca koji vam se dopada? Kako biste sprečili samosabotažu u budućnosti, sledi 10 stvari koje će oterati svakog muškarca, a vi ga izgubiti zauvek. Drugim rečima – upravo ove stvari treba da izbegavate, ukoliko želite da zadržite muškarca.

Prerano pominjanje braka i dece

Možda zvuči kao kliše, ali to se zaista dešava. Žene koje pokušavaju da ugovore brak i daju imena za zajedničku decu prerano u vezi, obično budu šokirane kada muškarac naprasno nestane. Devojke, muškarci su vrlo oprezni u pogledu toga da budu sredstvo za postizanje cilja. Ukoliko muškarac misli da vas venčanje ili beba više zanimaju od njega, izgubićete ga i oterati od sebe vrlo brzo.

Previše priče o bivšem

Ništa ne govori, „Nisam prebolela svog bivšeg“, više nego konstantno pominjanje njega i vaših zajedničkih iskustava, makar i u negativnom kontekstu, muškarcu koji vam se dopada. Nije važno čak ni ako ga u pozitivnom smislu upoređujete sa svojim bivšim. Ubrzo će shvatiti da on nema tu šta da traži, te će pobeći glavom bez obzira. Ukoliko želite znati kako izgubiti muškarca zauvek – evo kako ćete ga oterati od sebe.

Svađanje

Ukoliko želite da zadržite muškarca, jednostavno morate naučiti da pustite neke stvari. Da, možda često kasni ili je zaboravio na neki dogovor. Ali, da li su neke stvari dovoljno važne da pokvare odnos? Ukoliko muškarcu prebacujete za svaku malu grešku koju napravi, brzo ćete ga izgubiti. Birajte razloge za svađu pažljivo.

Kritika

Svi imamo svoje mane. Međutim, što više osuđujete muškarca zbog njegovih postupaka ili navika i držite mu „predavanja“, to će se on više odupirati da deli svoje misli i ideje sa vama. Zato, ukoliko želite zauvek da izgubite muškarca, potrudite se da mu ukažete na što više njegovih mana i kritikujete ga zbog toga 24/7.

Zavisnost

Ukoliko nemate prijatelje, hobije, posao, interesovanja ili sopstveni način za razonodu i zabavu, ovo će uplašiti i oterati svakog muškarca od vas, jer osećati se kao da ste jedina osoba u nečijem životu, može izuzetno gušiti čoveka i biti opterećujuće. Istina je da muškarci žele ženu koja je samostalna i ima sopstveni život pored njega, a on je tu da ga obogati i ulepša. Očaj nije atraktivan, a muškarci ne žele pune ruke posla i „pijavicu“ pored sebe.

Ljubomora

Ljubomora nije seksi. Ona je zastrašujuća, pogotovo na početku veze, a muškarce odbija žena koja bi povukla čitavu najezdu drame sa sobom, koju muškarci izbegavaju u širokom luku. Iracionalna i posesivna ljubomora je ono što treba da praktikujete, ukoliko želite da znate kako zauvek izgubiti muškarca.

Nepoverenje

Ukoliko konstantno imate potrebu da proveravate muškarca gde je, šta radi i sa kime je - oteraćete ga od sebe dok trepnete. Nepoverenje je izuzetno neprivlačna osobina, koja ujedno nikako nije dobar temelj za uspešnu i zdravu vezu. Ukoliko muškarac oseti da nemate poverenja u njega, pogotovo neopravdano, izgubićete ga zauvek.

Seksualna agresija

U početku, nećete pomisliti da ste ga ovime uplašili. Većina muškaraca će to oberučke prihvatiti. Međutim, prema iskustvima, devojke koje postanu hiper-agresivne na seksualni način, previše brzo u vezi, uglavnom nisu one pored kojih muškarci ostanu i požele da se skrase. Sačuvajte najbolje za kraj, kada se uverite da on to zaslužuje, i da neće pobeći!

„Trčanje pred rudu“

Jedna od stvari koja skoro bez greške odbija muškarce i natera ih da pobegnu glavom bez obrzira je prebrzo forsiranje stvari. To što ste izašli par puta na piće nikako ne mora da znači da ste u zvaničnoj i ozbiljnoj vezi, koliko god vam se on dopadao. Pokušajte da ne pričate drugima da ste par ili se tako ponašate, dok prethodno ne utvrdite sa njime gde stojite i da li se vaša očekivanja od tog odnosa poklapaju. Ukoliko želite izgubiti muškarca zauvek, obelodanite celom svetu da ste mu devojka i ponašajte se tako, čim osetite leptiriće u stomaku.

Forsiranje promene

Da, vaša ljubav ga može učiniti boljim čovekom. Međutim, to ne znači da je vaš zadatak da ga promenite. Ukoliko ne želite zauvek da izgubite muškarca koji vam se dopada, nemojte pokušavati da ga naterate da se oblači po vašem ukusu, forsirati ga da nađe „bolji“ posao, prestane da radi nešto što voli i slično. Divno je kada ga ohrabrite da uradi neke stvari kojih se ranije plašio ili nešto dobro za svoju budućnost. Ali, forsiranje promene samo će odbiti i oterati svakog muškarca. Prihvatite ga takvog kakav je ukoliko vam se takav dopada. Ukoliko ne – produžite dalje.

Nemojte zauvek izgubiti muškarca koji vam se dopada i u kojem zaista vidite potencijal zbog sitnica i nesmotrenih grešaka. Ukoliko želite da zadržite muškarca, budite ono što jeste, imajte razumevanja i setite se onoga što je zaista važno i šta vas je uopšte spojilo.