Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Kako zadovoljiti ženu ako niste "obdareni"?

Bez obzira da li ćete to priznati ili ne, sigurno ste se barem jednom zapitali gde se vi nalazite kada je u pitanju veličina vašeg penisa. Da li ste imali sreće u ovom odeljku, te ste „obdareni“ ili je veličina vašeg polnog organa prosečna ili čak ispod proseka? Ne morate više brinuti, jer su naučnici i ovo sveli brojeve. Ispada da je prosečan penis bez erekcije dužine 9-10 cm, a prosečna dužina penisa u erekciji 13, 5 cm. Sve preko 15cm ređe je nego što mislite. Međutim, ukoliko i dalje mislite da niste mnogo „obdareni“ na ovom polju, ne plašite se. Pre svega, zato što dobar i kvalitetan seks kojim ćete zadovoljiti ženu, nema veze sa veličinom penisa, već isključivo sa vašim veštinama, sposobnostima i time kako ćete upotrebiti svoju „alatku“. Ukoliko želite da saznate kako, nastavite da čitate i naučite kako zadovoljiti ženu čak i kada niste „obdareni“.

kako zadovoljiti zenu

Kako seksualno zadovoljiti ženu ako niste obdareni?

Ne paničite

Iako verovatno mislite da je veličina vašeg penisa presudna i ključna stvar u seksu, ona to defintivno nije. Većina vaših „mana“ verovatno postoji samo u vašoj glavi. Studija iz 2014. godine pokazala je da je zadivljujućih 85% žena bilo zadovoljno veličinom penisa svog partnera, dok je samo 55% muškaraca bilo zadovoljno veličinom svojeg. Da li vam ovo nešto govori? Samopouzdanje je jedna od najatraktivnijih ljudskih osobina, stoga ukoliko dopustite da se osećate nesigurno i sramežljivo zbog svoje „(ne)obdarenosti“, u startu sabotirate sami sebe, jer ženu i te kako možete zadovoljiti bez obzira na to.

Iskoristite predigru

Pod ovime mislimo na to da seksualno uzbudite ženu, pre nego što započne konkretan penetrativni seks. Seks je mnogo više od toga. Pomoću korišćenja usta, ruku, jezika, oralnog seksa i seksi igračaka, zadovoljiti ženu u seksu moguće je i bez bez brige i frustracije o veličini i funkciji vašeg penisa. Dokle god ona uživa u tome i uspe da stigne do vrhunca, metoda pomoću koje ste to postigli apsolutno neće biti važna.

Oralni seks

Možda želite da se seks svodi na vaš penis, ali to ne mora nužno biti slučaj, ukoliko se pitate kako seksualno zadovoljiti ženu. U jednoj studiji, skoro polovina anketiranih žena reklo je da im je potrebna stimulacija klitorisa da bi postigle orgazam. Najbolji način za to? Oralni seks. Vežbajte i unapređujte svoje veštine u ovom sektoru kako biste zadovoljili svoju seksualnu partnerku, bez obzira na to koliko ste „obdareni“ i pružili joj nezaboravno seksualno iskustvo, koje će još dugo pamtiti.

Trik poza za duboku penetraciju

Ukoliko smatrate da niste dovoljno „obdareni“, još uvek postoje načini da se, da ne kažem, „duboko“ pozabavite svojom partnerkom. Kako biste prodreli što dublje u ženu tokom seksa i nadomestili tih par centimetara koji „fale“, preporučujemo izmenjenu čuvenu „misionarsku“ pozu, koja će definitivno zadovoljiti ženu, a i vas, bez obzira na veličinu vašeg penisa, do te mere, da ovo čak nije preporučljivo ukoliko ste „iznad proseka“. Započnite tako što ćete staviti zglobove ili listove nogu žene na svoja ramena. Ovo bi trebalo da joj omogući da nagne karlicu ka gore, čineći njeno telo dostupnije vašem penisu. Takođe, kada niste „obdareni“, preporučuju se i poze „ pseći stil“ i da žena bude od gore. To su isprobane, testirane i istinski pobedničke poze. Iskoristite ih u svoju korist.

Izbegavajte lubrikant

Iako postoji mnogo dobrih razloga za „podmazivanje“ lubrikantom (poput analnog seksa), ni jedan od njih ne uključuje penis koji je manje veličine od proseka. Zapravo, puno lubrikanta može situaciju učiniti još gorom, odnosno previše „glatkom“, te ukoliko niste „obdareni“, podmazivanje otežava ženi da oseti bilo kakvo trenje, a vaša „alatka“ može konstantno kliziti i ispadati „van mete“. Kada niste obdareni, lubrikant ne samo da neće zadovoljiti ženu, već će je sprečiti da oseti bilo šta, a pogotovo vas u sebi.

Analni seks

Imati manji penis savršena je osnova za analni seks, s obzirom da je on često bolan, što je i razlog zašto ga žene uglavnom izbegavaju. Kada niste „obdareni“, definitivno imate barem jednu prednost u svojim rukama, a to je upravo ova. Ukoliko ste početnici, pokušajte da isprobate čari analnog seksa dok oboje ležite, u položaju „kašike“. Na taj način možete rukom ili igračkom stimulisati njen klitoris i dovesti je do eksplozivnog vrhunca. Kako zadovoljiti ženu i kada niste „obdareni“? Baš ovako! Pretvorite svoje nedostatke u svoje prednosti, ovim malim trikom.

Prstenovi za penis

Da li ste ikada čuli za jedno seksualno pomagalo u vidu seksi igračke po imenu „prstenovi za penis"? Ovo možda zvuči čudno, ali oni pružaju savršenu podlogu za seksualni performans u vašoj maksimalnoj mogućoj veličini penisa. To je zato što prsten, koji se stavlja na koren vašeg penisa, održava protok krvi u penisu sve vreme dok je na vama, što čini da penis bude što tvrđi, a samim time i veći. Pored toga, dodatna stimulacija klitorisa koja se postiže ovime, recept je da zadovoljite ženu sa kojom ste u krevetu, čak i kada niste „obdareni“.