Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Kako znati da li muškarac ima ozbiljne namere?

Da li ste ikada bili na sastanku, koji je tekao toliko dobro da ste pomislili: „To je to. On je taj. Ali, da li je i njemu to to? Da li on ima ozbiljne namere prema meni?“. Ispostavilo se, međutim, da vi ipak niste "ona prava" za njega. Ispostavilo se da on čak nije ni tražio „onu pravu“, već samo ležernu vezu i viđanje, bez ikakvih obaveza, a vi ostali zbunjeni i povređeni. Niko ne želi da gubi vreme i završi slomljenog srca. Nema ništa gore od zaslepljivanja u ovom pogledu, koje se, nažalost, događa prečesto. Upoznate muškarca, prepustite se lepršavim osećanjima, samo da biste otkrili da se on ne oseća na isti način i da nema ozbiljne namere. Stoga, ukoliko je tako, sigurno biste želeli biste to da znate pre nego što pristanete na drugi, treći i četvrti sastanak i uložite svoje vreme, energiju i emocije u taj odnos. Srećom, postoje znakovi da je on ozbiljan po pitanju vas i vašeg odnosa. Pa, kako znati da li muškarac ima ozbiljne namere? Saznajte u nastavku.

da li muskarac ima ozbiljne namere

Kako znati da li on ima ozbiljne namere?

Možda počinjete da osećate leptiriće u stomaku koji vas podsećaju na to da bi ovo možda mogla biti prava stvar. Možda zaista razvijate osećanja prema njemu, ali brinete da li su namere i osećanja obostrana, te tražite znakove i načine da otkrijete da li on ima ozbiljne namere, kao i vi. Možda jednostavno samo ne znate kuda ide vaš odnos i želite da znate da li muškarac ima ozbiljne namere. Bez brige. U ovom članku pronaćićete najčešće znakove koji otkrivaju da li muškarac ima ozbiljne namere ili samo traži prolaznu zabavu. Spremni?

Da li požuruje stvari?

Iako bi nas logika verovatno navela da pomislimo da što muškarac više forsira viđanje i komunikaciju, to znači da je više zainteresovan i ima ozbiljne namere. Međutim, u tom grmu se krije zec! Prema psiholozima, stručnjacima za veze i ljubavne odnose, muškarac koji deluje previše željno i nestrpljivo da provodi vreme sa vama možda je više zainteresovano za avanturu ili seksualni odnos, nego za nešto ozbiljno. A, kada izgubi interesovanje, možete se kladiti da ga više nikada nećete videti ili čuti. Muškarac koji je iskreno zainteresovan za vas i ima ozbiljne namere neće požurivati stvari, jer mu neće biti teško da bude strpljiv, sačeka, odvoji vreme za vas i poštuje vaše vreme i raspoloživost. Pre svega, neće želeti da vas požuruje i brza, jer je tu na duže staze. Da biste ovo utvrdili i otkrili da li muškarac ima ozbiljne namere, ukoliko vas prerano ili prečesto kontaktira ili potencira viđanje, zamolite ga da sačeka i vidite da li će se zadržati ili otrčati u drugom pravcu.

Da li se trudi da više sazna o vama?

Jednostavan način da otkrijete da li je muškarac istinski zainteresovan, krije se u dubini njegove znatiželje. Ukoliko muškarac ima ozbiljne namere i pita se da li je to prava stvar, sigurno će razmišjati o tome da li ste vi neko sa kime se on zaista može videti na duže staze. Muškarci nisu niti naivni, niti površni. U takvoj situaciji, odnosno ukoliko muškarac ima ozbiljne namere, on će pre svega pokušati da sazna više o vama. Kakvi ste zaista? Kakve stvari volite da radite? Koji su vaši ciljevi, snovi i planovi za budućnost? Da li ste kompatibilni? Svaki muškarac koji ima dublje i ozbiljne namere, biće znatiželjan da sazna više o vama - s razlogom. Takođe, razgovori o porodici, detinjstvu, uverenjima i stavovima, samo su neke od ozbiljnih tema o kojima možete pričati. Ukoliko mu je neprijatno da priča o sebi i ne želi puno toga da otkriva, niti zagrebe dublje, verovatno ne traži ništa ozbiljno i nema ozbiljne namere.

Da li je muškarac od reči?

Obećao je da će vas odvesti na zabavu u petak uveče nakon napornog radnog dana, ali kada je došlo vreme za to, potpuno je zaboravio. Loš znak! Muškarac koji ima ozbiljne namere i želi vezu sa vama, održaće svoja obećanja i neće davati prazna obećanja koja ne može da ispuni, jer neće želeti da vas razočara. Kako bude postajao više investiran u vaš odnos, a njegove namere ozbiljnije, vi ćete mu postajati sve važniji. Stoga, učiniće sve što je u njegovoj moći da vas nikada ne razočara. Ukoliko vas slučajno razočara usled nekih drugih faktora na koje ne može da utiče, osećaće se loše i učiniće sve što je u njegovoj moći da vam to nadoknadi. Ukoliko je očigledno da ste mu prioritet, da vas poštuje i da zaista drži do svoje reči (ako kaže da će vas nazvati u 7, onda će zvati u 7!), možete biti sigurni da muškarac ima ozbiljne namere.

Da li priča o svojim bivšim vezama i "vezicama"?

Da se razumemo, sasvim je normalno da u kontekstu određene teme tokom vašeg upoznavanja pomenete i svoja prošla ljubavna iskustva, kako biste sasznali nešto više jedno o drugome. Međutim, previše pričanja o bivšoj devojci, jadanje, bes ili poricanje odgovornosti za raskid može značiti dve stvari: da je nije preboleo ili da nije dovoljno zreo kada su u pitanju veze. Postoji velika šansa da muškarac koji prečesto pominje bivšu partnerku, zapravo je nije preboleo, te nema ozbiljne namere, jer ste vi tu samo da popunite prazninu i pomognete mu u procesu preboljevanja. Takođe, pominjanje bivših partnera u lošem kontekstu mogao bi biti znak da je ta osoba veoma nezrela i loša u komunikaciji, što je vitalno u svakoj zdravoj vezi, kao i da isti tretman možete i sami da očekujete, ukoliko vam se putevi raziđu.

Da li pominje budućnost ili živi samo za trenutak?

Govori o budućnosti i svim stvarima koje biste mogli raditi zajedno. Njegova vizija budućnosti je ona koja uključuje vas i on vam to stavlja do znanja, makar i suptilno i indirektno. Ne pravi samo apstraktne, nerealne planove, poput predlaganja da napustite posao i zajedno putujete svetom. Razgovaraće konkretno, obavestiće vas da želi sa vama da provede određen datum ili praznik, imaće jasne ciljeve i rokove i radiće na budućnosti koja obuhvata i vas u njoj.

Ovo su sve znakovi pomoću kojih možete otkriti da li muškarac ima ozbiljne namere prema vama. Ukoliko muškarac izbegava da pričate o bilo čemu u skorijoj budućnosti, a kamoli daljoj, to je loš znak. Ovo ne znači da treba da planira vaše zajedničke aktivnosti za sledeću godinu (što čak može biti pomalo jezivo), ali, ukoliko nije u stanju da vas obuhvati u svoj raspored za nedelje ili mesece koji predstoje, to može biti znak da nema ozbiljne namere i ne zna da li ćete tada uopšte biti u njegovom životu.

Ukoliko ste pročitali ovaj članak i zaključili da muškarac za kojeg ste zainteresovani ima ozbiljne namere prema vama, čestitamo! Sada možete da prestanete da se brinete zbog toga i konačno uživate – ukoliko vaša veza zaista potraje, dobićete samo jedan početak, zato ga iskoristite. Ukoliko ste ipak zaključili da se muškarac koji vas zanima ne oseća isto i nema ozbiljne namere, i to je u redu. Bolje saznati pre, nego kasnije, zar ne? Sada ste oslobođeni brige i tereta, te možete potražiti nekoga ko vam uzvraća osećanja.