Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Ultimativni test ljubavi: da li vaša ljubav zaista pobeđuje sve?

“I u dobru i u zlu”, zar ne? Kažu da, ukoliko je ljubav prava, trebalo bi da bude dovoljno jaka da pobedi i prevaziđe sve životne nevolje i prepreke, koje nam se nađu na putu. Iako se o ideji da svako ima svoju „srodnu dušu“ može raspravljati, svakako postoji nekoliko načina da se odgovori na pitanje "Da li je moj partner prava osoba za mene?" I često, to ne zahteva ništa više od zapažanja toga kako se vas dvoje snalazite u zahtevnim trenucima. Lako je biti srećno zaljubljen, dok šetate plažom ili sedite u romantičnom restoranu, bez i jedne brige na pameti. Ali, šta se dešava kada put postane brdovit? Velike životne prekretnice sa sobom donose velike i snažne promene, koje mogu uzburkati bilo koji odnos. U takvim trenucima, veza će ili opstati i ojačati zahvaljujući njima ili se slomiti i pući pod pritiskom, zajedno sa nečijim srcem. Imajući to na umu, pripremili smo za vas ultimativni test ljubavi – 6 situacija koje će ojačati ili slomiti svaku vezu. Da li ste spremni da ih isprobate u praksi i saznate da li vaša ljubav zaista pobeđuje sve?

Ultimativni test ljubavi - da li je vaša ljubav spremna da pobedi sve?

Bez obzira na to koliko se blisko i povezano osećate sa svojim partnerom, sve dok vas dvoje niste prošli kroz zahtevne situacije, ne možete biti sigurni u to da li je vaša ljubav zaista dovoljno jaka da prebrodi sve. U stvari, način na koji se vaš partner ponaša pod pritiskom, može biti u suprotnosti sa onime kako ste vi to zamišljali, očekivali ili sa onime što ste do tada mislili o njemu. Ukoliko je vaš partner sa vama iz bilo kog drugog razloga osim prave ljubavi, neće uložiti mnogo truda za rešavanje problema u vezi, kada se sa njima suočite. Kada stvari postanu teške, zapitaćete se, da li je vaša ljubav dovoljno jaka da ih prevaziđe?

test ljubavi

6 situacija koje će ojačati ili slomiti svaku vezu

Imajte na umu, međutim, da biti sa "srodnom dušom" i pronaći pravu ljubav, ne znači da će sve uvek biti lako i jednostavno. Svaka veza zahteva trud i posvećenost, a nerealno je očekivati da vaša veza uvek teče glatko. Kada se spoje dvoje ljudi sa različitim ličnostima, mišljenjima, potrebama i snovima, sigurno će doći do nekog trenja na putu do nirvane u vezi, ali postoje situacije koje su ultimativni test ljubavi, te imaju moć da ojačaju ili slome svaku vezu. U nastavku, sledi 6 situacija za koje stručnjaci tvrde da mogu testirati vašu vezu i pomoći vam da otkrijete da li je vaša ljubav dovoljno snažna da pobeđuje sve.

Zajedničko putovanje

Ništa ne testira vezu poput zajedničkog putovanja. Odlazak na zajednički odmor može biti odličan način da saznate koliko se dobro slažete vi i vaš partner i prikažete se u pravom svetlu, zahvaljujući stresu, organizaciji i kompromisima, na koje nas putovanje često natera. Način na koji vi i vaš partner stupate u interakciju i nosite se sa ovim usponima i padovima, može poslužiti kao prilično precizan test toga kako biste mogli da se nosite sa ostalim poteškoćama u svakodnevnom životu. Ukoliko uspete da funkcionišete nakon 10 dana neprekidnog kontakta i vratite se kući želeći uskoro na još jedan zajednički odmor - postoji velika šansa da je vaša veza dovoljno jaka da prevaziđe i druge, ozbiljnije probleme u životu.

Neočekivane situacije

Ništa nije veći test ljubavi od samog života koji vas na teži način satera u ćošak i natera da naučite više o sebi, svom partneru i vašoj vezi. Zato, obratite pažnju na to kako vas dvoje nosite sa neočekivanim poteškoćama. Dobar dugoročni životni partner je neko ko može sa vama da prebrodi sve oluje. Ukoliko neko od vas izgubi posao, povredi se ili doživi smrtni slučaj u porodici - ovo je ultimativni test vaše ljubavi, veze i karaktera vašeg partnera. Da li je tu za vas? Da li vam pruža podršku? Da li vam dozvoljava da vi budete podrška? Ili se zatvara u sebe? Ovakve situacije su način da otkrijete da li vaša ljubav zaista pobeđuje sve ili puca pred životnim izazovima.

Velike promene

Ukoliko vas partner voli baš takve kakvi jeste, to je divno. Ali, on bi takođe trebao biti u mogućnosti da vam ponudi podršku kada prolazite kroz promene. Ukoliko odlučite da promenite nešto na sebi, u vezi sebe ili svog života, neko ko vam je srodna duša podržaće vas u tome, iz ljubavi prema vama. S druge strane, ukoliko vaša veza nije dovoljno snažna, partner se može uplašiti kada predložite promenu ili pokušavati da vas od nje odvrati ili sputava, ukoliko mu to “ne ide u prilog”. A, to nije definitivno nije prava ljubav koja pobeđuje sve.

Zajednički život

Kada delite svoje slobodno vreme koje provodite u uživanju, veza cveta. Kada dođe trenutak da delite i svakodnevne obaveze i životni prostor, na scenu stupa ljubavni test. Možda ste maštali o tome – partner bi bio uredan, vaš dom mirisao na cveće i ljubav, vaši ciljevi se lako postižu i slažete se oko svega. Ah, romantika, i idealziacija, otmičari koji nas vodi u beskrajne dubine ljubavi. Veliki deo održivosti svake veze je kompatibilnost. Možete li se nositi sa odlukama koje ova osoba donosi ili ne donosi? Kada dođete do tačke u vašoj vezi kada se zaljubljenost pretvara u svesni izbor da ostanete uz svog partnera svakog sledećeg dana, biraćete svog partnera iznova i iznova jer možete živeti s njime, njegovim čudnim navikama, manama i nesavršenostima. Ili ih možda nećete izabrati, ako otkrijete da ne možete tolerisati čarape po stanu i prljave tanjire.

Bolest

Bolesti su često testovi ljubavi i veze, jer zahtevaju da se jedan partner u velikoj meri oslanja na drugog. Ali, u trenucima poput ovih, otkrivate da li je vaš partner osoba koja će biti uz vas “i u dobru i u zlu”, kao i znati da li vaša ljubav pobeđuje sve. Neki partneri nisu u stanju da se nose sa preuzimanjem brige, nege, obaveza i odgovornosti, bilo da je u pitanju grip, hronični medicinski problem ili nešto ozbiljnije. Ukoliko partner nestane ili vam ne ponudi pomoć u ovakvim kritičnim trenucima, znaćete da na njega ne možete da računate kada život postane težak.

Rođenje deteta

Kada dobijemo dete sa partnerom, potpuno se posvećujemo tom malenom i nemoćnom biću, a istovremeno, naš odnos s partnerom na neko vreme pada u drugi plan. Ponekad se dogodi da usled stresa, neispavanosti i fokusa na dete potpuno zanemarimo partnera i tada može doći do nesuglasica. Odgajanje deteta, pogotovo novorođenčeta je jedan od situacija koje će ojačati ili slomiti svaku vezu. Ovo je zaista ultimativni test ljubavi koji će vam otkriti da li vaša ljubav zaista pobeđuje sve – ukoliko ste skladni, izdržite ovaj stresan period i možete da gradite zajednički život u troje i osnujete svoju malu porodicu, možete da se opustite.

Na kraju dana, na vama je da odlučite koja će od ovih situacija ojačati ili slomiti vašu vezu. Važno je zapamtiti da su snažna konekcija, posvećenost i kompatibilnost dovoljno jake da prevaziđu sve izazove i da prava ljubav zaista pobeđuje sve, ali da joj u tome treba i vaša pomoć. Kada se pre ili kasnije suočite sa stresnim i odlučujućim situacijama, trebali biste jedno drugome biti bezuslovna podrška, bez obzira na sve. Stoga, ovakve situacije su ultimativni test ljubavi, koji će vam otkriti da li vaša ljubav zaista može da podnese i pobedi sve što vam se nađe na putu do sreće, uz malo truda s obe strane.