Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

7 poza u seksu, koje će vam pomoći da postignete višestruki orgazam

Imati višestruke orgazme može Vam delovati kao jedan od uglavnom lažnih i nedostižnih seksualnih ciljeva, poput onih koje gledate u filmovima ili isceniranim pornografskim sadržajima. Međutim, višestruki orgazam zapravo je realna i dostižna stvar, odnosno to može biti ukoliko znate kako da ga postignete. Čak oko 47 procenata žena na svetu, prijavilo je da su barem jednom doživele višestruke orgazme, prema studijama, dok samo 18% žena postiže orgazam samom penetracijom. Stoga, ukoliko želite da dotaknete zvezde u spavaćoj sobi ili ih otkrijete čitavo neistraženo zvezdano nebo svojoj partnerki, postoje načini pomoću kojih pripadnice lepšeg pola mogu lakše da dožive ove blagodati. Kako postići višestruki orgazam, pitate se? 7 poza u seksu za postizanje višestrukog orgazma, koje ćemo detaljno objasniti, pomoćiće Vam da otvorite nove horizonte i obogatite svoj seksualni život, na način koji niste mogli ni da zamislite!

visestruki orgazam

Poze u seksu za postizanje višestrukog orgazma

„À La Carte“

Sedite na ivicu kreveta ili neke druge uzdignute površine, poput kuhinjskog šanka i počnite sa stimulacijom klitorisa rukom ili nekom seks igračkom. Zatim, dodajte novi unutrašnji stimulans, tako što će partner koji stoji licem okrenut ka Vama, prodreti u Vas ili pomoću prstiju ili igračke pritiskati gornji zid vagine. Tempo diktirate vi. Na ovaj način, G tačka će biti stimulisana, a višestruki orgazmi nadolaziti.

Masturbacija + partner

Masturbirajte. Otkrijte i naučite šta vaše jedinstveno telo voli i šta mu prija, kako bi vas samo vodilo dalje i dublje. Orgazmi koji nastaju spoljašnjom stimulacijom klitorisa, sasvim su drugačiji od onih uz penetraciju. Nakon što saznate kako da sami sebi priuštite višestruki orgazam, pustite svog partnera da to učini umesto vas, tako što ćete ga uputiti da radi ono što biste vi inače sami radili. Pokažite mu ili recite šta želite, lezite i uživajte u višetrukim orgazmima koje sada znate kako da postignete.

Ljuljaška

Izaberite stimulaciju koja podstiče višestruki orgazam, tako što ćete ležati ispruženi, na stomaku, a dozvoliti partneru da prodire u vas, s leđa. Čvrsto pritisnite noge jednu uz drugu, a jednom rukom stimulišite klitoris. Nagnite se ka napred kad želite jači spoljašnji stimulans, a pritisnite ka nazad (stežući noge i stežući karlicu) kada želite jači penetrativni stimulans. Na ovaj način, vaši nervi biće toliko stimulisani, da će višestruki orgazam biti neizbežan.

Maraton

Polako, ali sigurno, uvek je recept za pobedu. Neka vas partner u okviru predigre stimuliše u delovima tela koji su vam najosetljiviji – golicanjem, dodirima, poljupcima. Nakon što ste već stimulisani, neka partner tokom penetracije zadrži tempo i ugao koji vam najviše stimuliše G tačku i pokreće orgazam. Dok seksualni čin traje neka vam partner, vi ili seksi igračka stimulišu u isto vreme klitoris. Na ovaj način, uz pozu, tempo i dvostruku stimulaciju koja Vam odgovara, višestruki orgazmi samo će navirati.

Potpora

Iskoristite potporu sa strane, kako biste podstakli višestruki orgazam. Lezite na stomak, a ispod svojih kukova i karlice postavite jastuk ili smotane peškire - možete biti kreativni. Bitno je da vam zadnjica bude blago izdignuta, kako bi partner iz tog ugla mogao da prodre u Vas. Na ovaj način, bez sumnje će dohvatiti G tačku, dok vi trljanjem možete dodatno stimulisati spošljašnje nerve, kako biste postigli višestruki orgazam. Takođe, ukoliko ste raspoloženi i kreativni, možete da koristite vibrator ili neku dodatnu stimulaciju, između sebe i jastuka.

Oralni seks

Oralni seks je sastavni deo svake poze u seksu i seksualnog odnosa, a ujedno je i odličan način da pokušate da doživite višestruke orgazme. Lezite na leđa i oslonite noge na partnera ili sedite do ivice kreveta, kako bi Vaš partner mogao da klekne i krene na posao. Ovo najbolje funkcioniše kada je u pitanju postizanje višestrukog orgazma, ukoliko započnete nežnim orgazmom putem stimulacije klitorisa prstima i jezikom, nakon čega, partner može prodreti unutar Vas na bilo koji način, radi čvrstog i stabilnog unutrašnjeg stimulansa, dok nastavlja sa svojim oralnim zadatkom.

Sedeći položaj

Ukoliko postanete dodatno osetljivi nakon prvog orgazma, sedeći položaj je Vaš prijatelj. Sednite partneru u krilo, okrenuti leđima. Na ovaj način, penetracija je dovoljno duboka da dodiruje G tačku, Vi imate mogućnost da diktirate tempo, dok partner može dodato da Vas stimuliše rukom spreda. Na ovaj način, pod svojim uslovima postićićete višestruki orgazam.

Kako postići višestruki orgazam?

Za koju god pozu u seksu za postizanje višestrukog orgazma ili vrstu stimulacije se odlučili, važno je da eksperimentišete i opustite se. Nigde ne žurite, stoga odvojite vreme da sami, ali i zajedno sa partnerom isprobavate različite poze i načine stimulacije, kako biste otkrili šta Vama lično najviše odgovara, kako biste mogli da postignete višestruki orgazam. Ključ su strpljenje i volja, stoga nemojte odustajati ukoliko ne uspete da ih postignete tokom prvih nekoliko pokušaja. Za najbolje stvari u životu uvek je potrebno vreme, a u slučaju višestrukog orgazma, uloženo vreme i trud i te kako će Vam se dugoročno isplatiti!